Jens Sirviö - Mathias Roos - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Patrik Lippe

Avbytare: Fredrik Odell, Nicklas Mattsson, Filip Zahn, André Andersson, Becir Hodzic och Rasmus Hammargren.

Patrik Lippe ut - André Andersson in 60 min
Mathias Roos ut - Becir Hodzic in 65 min
Carl Mattsson ut - Rasmus Hammargren in 75 min

MATCHKOMMENTARER
Med alla fyra målvakter otillgängliga ringdes rutinerade Anders Ohlsson, 38 år in. Nicklas Mattsson och Filip Zahn (båda ej klara från Skansen) deltog också och Rasmus Hammargren och Fredrik Odell gjorde årsdebut. Division 4 laget Balkan stod för motståndet och vi väntade oss en tuff match. Med både Johan Hellström och Oliver Oliveros indisponibla testades Carl Mattsson i forwardsposition. Redan i den 9:e minuten går en skadad Sebastian Kristensson ut och in kommer Fredrik Odell. I den 10:e minuten misslyckas Balkan med en hörna men ett nytt inspel når en fri spelare på första stolpen men han skjuter utanför från nära håll. I den 26:e minuten kontrar Balkan och kommer 2 mot 1 och i öppet läge lyckas Balkanspelaren skjuta över. I den 33:e minuten blir Fredrik Odell fult nersparkad bakifrån och tvingas bryta. In kommer Nicklas Mattsson som mittback och Christian Ahlström flyttas upp på mitten. I den 37:e minuten kommer Carl Odell fram till vänster och spelar snett bak till Christian Ahlström som skjuter utanför. I paus går Carl Odell ut och in kommer Filip Zahn. Innan första minuten är spelad av andra halvlek kommer Patrik Lippe fram på kanten och spelar in mot Filip Zahn som skjuter direkt från 16 meters men målvakten gör en fin räddning nere vid och får ut bollen till hörna. I den 60:e minuten byts Patrik Lippe ut och in kommer André Andersson. I den 65:e minuten är det Mathias Roos som går ut och in kommer Becir Hodzic. I den 67:e minuten slår Gustav Lindquist en inläggsfrispark från vänster som går förbi samtliga och på bortre stolpen står en Balkanförsvarare och skjuter bollen i egen stolpe och ut. I den 69:e minuten kontrar ÖT Smygehuk där Christian Ahlström nickar fram bollen mot Carl Mattsson som får en 50/50 duell med målvakten och hopslaget ser först ut att sluta lyckligt för ÖT men bollen smiter strax utanför stolpen. I den 75:e minuten går Carl Mattsson ut och in kommer Rasmus Hammargren. I den 77:e minuten kontrar ÖT Smygehuk snabbt där Becir Hodzic slår ett inlägg mot en fri Christian Ahlström som skjuter ett vänsterskott mot första krysset som målvakten lyckas avvärja till hörna. Matchen slutar 0-0 där det oftast var ett högt tempo från båda lagen. Andra raka nollan för hemmalaget är positivt. I nästa match väntar Skurups AIF på lördagen den 7:e mars klockan 13:00 på Smygehamns konstgräsplan.